SOMMERSTEVNET

Nå er tid for å begynne å planlegge sommeren, og vi håper å se deg og så mange som mulig på pinsevennenes sommerstevne 1.-6. juli på Hedmarktoppen.
Det blir dager med god undervisning og  fellesskap, og vi tror alle vil dra inspirert og utfordret derfra, små som store!
Vi satser på skikkelig bra opplegg for barna, tenåringene og de voksne, her skal det være godt å komme enten man kommer som familie eller singel, ung og gammel.

Les mer på Sommerstevnets egen nettside

Vi har lagt til rette for at folk kan campe sammen med vennegjenger og menigheten sin, slik at det blir´ små og store lokale menighetsfellesskap på campingområdet. Det har vært en suksess tidligere, og vi legger til rette for det i år også.
Da sier man fra om dette når man melder seg på checkin.no
Denne åpner 15.02, og det gjelder å være tidlig ute om man ønsker rom, leilighet eller hytte på området.
Det er også best pris på påmelding om man melder seg på tidlig ;)

Hva kan dere gjøre:
Vi oppforder og håper dere vil informere og oppmuntre folk å komme på sommerstevnet på Hedmarktoppen; som er et godt sted å bli inspirert og utfordret, og få gode samtaler og forbønn, om ønskelig! 

Hvordan:
Bruk alle muligheter til å be med deg noen til årets sommerstevne.

Takk for velvilje, og vi håper vi sees på Hedmarktoppen til sommeren!
Guds velsignelse over det dere står i!

mvh 
Linn & Geir Byberg
Stevneledere  UFESTIVALEN

Når?

Ufestivalen arrangeres i 2016 fra 7. - 10. juli på hedmarktoppen. Påmelding kan du gjøre HER.

Event på facebook finner du her: Ufestivalen 2016


Den store drømmen

Ufestivalen er til for denne ene drømmen om at tenåringer skal få et ekte, nært og et personlig møte med Jesus, som vi tror vil forandre norge. Vi drømmer om at når ungdommer kommer sammen så vil de få åpnet øynene for hvem Jesus er.

Hensikt

Ufestivalen er Pinsvennenes ungdomsfestival, hvor målgruppen er 13-19, og ønsket er å se den lokale kirken og de forskjellige ungdomsmiljøene inspireres og vokse. Vi ønsker at dette skal være en festival som peker på Jesus, gir ungdommer en følelse av tilhørighet, og ett bilde av noe større. Vi tror at Ufestivalen kan gi ungdommer ett glimt av hvordan fremtiden kan se ut, når flere ungdommer søker kirka og Gud.

Ufestivalen har tre mål:

1. Vi ønsker å være en festival som først av alt peker på Jesus i alt vi gjør. Jesus er grunnen til at vi gjør det vi gjør. Vi ønsker at hver eneste ungdom og leder som kommer på Ufestivalen skal få ett møte med Jesus som vil være livsforvandlende. Og vi er overbevist at det at hundrevis av ungdommer får et møte med Jesus kan være ikke bare forvandler byer, skoler og kirker, men også landet vårt.

2. Vi ønsker at alle som skal komme, enten de kommer alene eller i gruppe skal få venner for livet. Vi tror at venner er nøkkelen til mye. Det sies at vis meg dine 5 nærmeste venner og jeg kan fortelle deg hvordan din fremtid vil bli. Vi tror at Ufestivalen er et sted hvor ungdommer får vennskap som varer. Vi ønsker at ungdomsarbeidene skal være preget av gode venner som heier frem det beste i hverandre, snakker positivt, og lever et liv som peker på Jesus.

3. Vi vil ha det MORO!

tilbake